Nyhetsbrev 1 – 2015

Armé, Marin- och Flygfilm har under 2014 ombildats från förening till stiftelse. Besök gärna vår nya hemsida www.stiftelsen-amf.se.

Armé, Marin- och flygfilm har även startat upp sitt produktionsbolag AKA-Film med anor från 1928. AKA-film producerade förra året bl.a. Kongoveteranerna tillsamman med Deep Sea Production och SVT. Här hittar du deras hemsida www.aka-film.se. Där kan du läsa om deras övriga produktioner.

 

20150213111129158_540_200_1_0

SVARTE ORM – Blackadder intar scen

Armé-, Marin- och Flygfilm tillsammans med Intiman ger dig nu möjlighet att köpa biljetter för endast 290:- (ord.pris 579:-). Gäller i mån av plats och endast nybokningar. Spelas tom 29/3. Bokar gör du antingen genom att klicka på länken här: http://biljett.showtic.se/sv/biljetter/svarte_orm_665619/boka?moduleid=7687000 eller ringer 0771-13 43 00 och uppger koden KANONKUL.

Världspremiären är nu avklarad och skratten bubblade, exploderade och smög sig på från oväntade håll. Den allvarliga bakgrunden av första världskriget grep ett fast tag om den starka finalen. Efteråt var publikens kommentarer många:

”Rappt, roligt och tänkvärt.”
”Att bli rörd till tårar hade jag inte förväntat mig. Fantastisk föreställning.”
”Otroligt snyggt och proffsigt, verkligen rätt brittisk känsla.”
”Åhhh den var helt fantastisk …..måste se den en gång till.”
”Skrattade så tårarna rann. Kan inte bli annat en sjudundrande succé!”

SPELAS HELA VÅREN PÅ INTIMAN I STOCKHOLM